Prelectura

Dacă aveţi întrebări şi nelămuriri, sau vreţi să vă convertiţi la inorogizm, vă rugăm să vă adresaţi la squeeze_l@yahoo.com. Un mail trimis înseamnă o viaţă salvată.

joi, 31 decembrie 2009

Creştinism vs Inorogizm

Principala armă a diavocalului contra inorogizmului este comoditatea. De exemplu, tu, cititorule, consumator de interneţ, în acest moment eşti corupt de diavocal: ai putea să accepţi că Inorogul există şi să te converteşti la inorogizm, conform pariului lui Pascal:

"Dacă (,) crezi în Inorog şi acesta nu există, nu ai pierdut nimic,
dar dacă nu crezi în Inorog şi acesta există, ai pierdut totul."

 Însă viclean e diavocalul, care îţi controlează sufletul şi îţi spune: "Deja crezi în Dumnezeu, de ce ai îmbrăţişa ideea că un inorog roz din desenele animate, a creeat lumea şi vorbeşte cu tine printr-un blog?"
Dar acestea sunt vorbe de la diavocal, acesta îţi oferă percepţia că blogul e unul hazliu şi scris pe şleau, dar nu e aşa, dacă citeşti blogul cu inima, nu în litera legii, ai să observi că sunt cuvintele insuflate de însăşi Sfânta Stafie, care te îndeamnă la căinţă.

Înainte de a continua să citiţi versetele din acest post, este recomandat să faceţi de trei ori semnul sfântului Unicorn, care se găseşte aici: click 
De asemenea, pentru o vedere mai de ansamblu asupra creştinismului, aşa cum am recomandat şi în postul precedent, vizitaţi www.tlp.ro.

Mai jos aveţi 20 motive pentru care să alegeţi Inorogul în detrimentul lui Dumnezo:
1. Inorogizmul nu percepe taxe anuale, în fiecare duminică şi nici nu se menţine din banii din taxele şi impozitele dumneavoastră, lucru ce în mod normal ar fi inadmisibil, într-un stat secular.
2. Inorogizmul nu îţi spune ce să mănânci şi cum, de asemenea, în data de 24 decembrie când se sărbătoreşte solstiţiul de iarnă, inorogizmul nu interzice consumarea porcului, precum instigă creştinismul nu doar de crăciun, ci pentru toată viaţa, în Levitic (11:7) click
Priviţi în ochii acestui animal, se vede sclipirea necuratului în plivire, lucrarea Satanei



Evident, spurcat.
3. Inorogul nu prezintă calităţi contradictorii.
4. Inorogizmul sprijină ştiinţa şi nu avem pretenţia ca aceasta să respingă evoluţionismul, este suficient să ştim că ştiinţa nu poate demonstra ca Inorog nu există.                 
5. În inorogizm scepticismul nu este o crimă şi ţine de bun simţ.
6. Inorogizmul nu construieşte din banii statului (care se vrea a fi secular) şi nici din banii enoriaşilor zgârie-nori, când banii ar putea fi întrebuinţaţi pentru:
  1. stârpirea sărăciei
  2. medicină
  3. pace în lume
Mai ales că avem mai multe biserici decât spitale, în caz de gripă, ne bazăm pe magie şi nu pe medicină.
7. Inorogul promovează contracepţia, nu abstinenţa sexuală, un mod ilogic de a ascunde nevoi absolut normale.
8. Inorogizmul nu acceptă ca tu să suferi din cauza unui strămoş, care comite un rău, neavând percepţia despre bine şi rău, datorat unui defect de producţie şi a unui incident de legi de care tot produsul se face vinovat.
9. Pentru a te lepăda de diavocal nu trebuie să fii udat cu apă chioară, să plăteşti taxe către biserică iar apoi să îţi îndopi naşul şi rudele cu mezeluri până creapă.
10. Din cauza inorogizmului nu s-au provocat cruciade sau războaie şi de asemenea nu se face răspunzător de "Dark Age" (evul mediu) care a stopat evoluţia tehnologiei pentru un mileniu, perioadă în lipsa căreia foarte probabil că tehnologia ar fi eradicat probleme precum: încălzirea globală, boli incurabile, foamete. Altfel spus, în lipsa evului mediu am fi la nivelul de trai al mileniului 4, mulţi dintre noi dându-ne în vânt doar după preconizările pentru 2020.
11. Inorogul nu este înfăţişat drept un criminal vanitos (vechiul testament) şi nici ca un susţinător al sclaviei (noul testament), fiind celebră afirmaţia: "Întoarce şi celălalt obraz" pe care nu am observat-o niciodată la credincioşi.
12. Expresiile şi faptele Inorogului sunt adaptate la zilelele noastre, nu avem de-a face cu un limbaj medieval, ambiguu, şi nici cu noţiuni gen "bdeliu", noţiune care nimeni nu ştie ce înseamnă cu adevărat.
13. Inorogizmul sprijină oamenii care se ocupă cu ceva, nu doar stau cu mâinile încrucişate, în genunchi, milogindu-se, de parcă o entitate supranaturală s-ar râzgândi pentru că o roagă cineva.
14. Inorogul afirmă cu tărie că pământul nu e plat şi că soarele se află în centrul sistemului, nu compune elucrubaţii asupra formei pământului, din care, vezi Inorog, cică nu reiese că pământul e plat.
15. Inorogul recomandă să gândiţi cu mintea, nu cu inima, pentru că nu degeaba a lucrat la un sistem nervos conţinând miliarde de celule, ca voi să gândiţi cu o pompă care transportă lichide în tot corpul. Calculatorul foloseşte chiar şi în acest moment micro-procesul pentru a lua decizii, niciodată nu i s-a recomandat: "Ghidează-te după baterie".
16. Inorogizmul nu doreşte o corporaţie şi mai ales nu una precum BOR, care a colaborat cu securitatea înainte pe vremea comunismului, iar acum îşi plânge de milă pentru nedreptăţile făcute.
17. Inorogul este împotriva canibalismului şi a vampirismului, chiar şi la nivel de simbol, dar mai ales a combinaţiei lor din care rezultă împărtăşania. Dacă nu eşti de acord că te hrăneşti cu sânge şi carne de om eşti la nivelul lui Toma necredinciosul.
18. Lemon are certificat de naştere, buletin, acte şi baze de date în care figurează ca fiind existent, deşi nu a realizat (încă) miracole şi nici nu a înviat pe alţii sau pe El însuşi. Cu toate acestea, supersenzationalul Iisus figurează doar într-o colecţie de fabule, cu toate că la vremea lui au existat o sumedenie de istorici care, simultan, timp de 33 de ani "au uitat" să însemneze existenţa unui om care a inviat alţi morti, pe el, a adus vederea orbilor, a vindecat leprosi, schiopi, paralizaţi, posedaţi şi nu numai, de fapt nici nu trebuia notat, era un fapt divers să fii străpuns cu suliţa, bătut şi sfârtecat ca o pinata si apoi sa apari ca si cum nu ai fi păţit nimic, nu? (De fapt antichitatea, dar mai ales evul mediu, abundă de zombii, pentru că era o poveste care fraierea uşor oamenii şi era păcat să nu mai se distreze şi alţii adăugând poveşti noi.) Ca mai apoi să îşi "amintească" lumea după vreo 40 de ani de el, deşi nimeni de atunci nu l-a văzut, poate doar în vise, halucinaţii revelaţii şi desene rupestre, pentru că Dumnezeu e timid, niciodată nu se poate înfăţişa oamenilor, trebuie să se ascundă după deget sau să îşi găsească mesageri în cele mai neinspirate moduri, având o afinitate dubioasă faţă de pescari.
19. Inorog nu este rasist şi nici nu intervine în războaiele dintre oameni, aşa cum intervin zeii din Olimp şi binecunoscutul Dumnezeu, în Exod, care face masacru cu egiptenii cu arma lui, aflată atunci în versiunea beta, sub numele "Îngerul morţii". O armă care a fost abandonată, pentru că nu făcea diferenţa dintre evrei şi egipteni decât dacă vedea sânge pe uşă (Iesirea 12:13). Nu e suficient că a adus furtună de broaşte, păduchi şi muste şi a transformat Nilul în sânge, a omorât şi copii nevinovaţi, ca să se vadă că "El e Domnul"(Iesirea 12:12), mai exact primul născut din fiecare familie de egipteni.
20. Inorog nu promovează misoginismul, nu face discriminări între bărbaţi şi femei, discriminări care abundă în Vechiul Testament şi nu numai, pentru a putea să le ocoleşti trebuie să fii foarte sărac cu duhul, sau să ai grave carenţe în interpretare literară.

Sfârşim postul cu binecuvântarea Sfintei Stafii de a afişa cum a despărţit Moise Marea Roşie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu