Prelectura

Dacă aveţi întrebări şi nelămuriri, sau vreţi să vă convertiţi la inorogizm, vă rugăm să vă adresaţi la squeeze_l@yahoo.com. Un mail trimis înseamnă o viaţă salvată.

duminică, 8 noiembrie 2009

Despre Inorog

Inorogul este blog-ul # 1 dedicat convertirii romanilor la dreapta credinta.

Inorogizmul (cu Z) mai este numit si Dreptul Adevar pentru ca este adevarata religie care va spune adevarul.

Pentru a fi convertiti la inorogizm nu e nevoie sa va stropiti cu apa chioara si sa va hraniti rudele cu mezeluri pana crapa. Pentru a fi de-a dreapta Lui, Inorogul, trebuie sa va deschideti inima si sa spuneti: "Da, Inorogul exista!".

Inororogul si-a trimis unicul sau fiu, Lemon, pentru a-si toci degetele aici la tastatura si sa va scape de gheena iadului.

Da! Pentru ca daca nu crezi in inorog atunci incalci cea mai mare datorie a unui creztin, si anume Credinta. Inorogul ti-a dat libertate, liberul albitru iti da posibilitatea sa crezi sau sa nu crezi in Cel care te-a facut, Prea bunul si de necuprins Inorog.

Probabil ca aceste cuvinte te fac pe tine pacatosul sa graiesti: "Ce blog idiot", dar acestea sunt cuvinte care vin de la diavocalul, pentru ca el, in prea murdaria lui te indeamna la pacat, departandu-te cu gandul si sufletul de catre prea marita imparatie a Inorogului, Raiul.

Asculta de Inorog, nu simti cum acesta graieste prin aceasta fereastra Windows, indemnandu-te la cainta? Au oare esti atat de orbit de grijile vietii? Macar acum, in ceasul al 12-lea, cititorule, caieste-te si, cu inima curata, primeste-l pe Inorog in inima ta, intru sanatate si viata lunga.

Inorog ajuta! Amen!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu